700 Lekë
KS104
In Stock
+

12 Longlasting makeup cover & corrector

Në përgjithësi, kjo paletë korrektori është mjaft e mahnitshme, përdore atë çdo ditë për një gamë të gjerë korrigjimesh dhe mbulesash.

Marka:
NAKED3
Ngjyra:
Shumëngjyrësh
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Jo Kthime & Jo Ndërrime

No reviews found

Produkte Të Rastit

2,400 Lekë
Masa: M, M-L
1,400 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec, 134/ 9 Vjec
1,600 Lekë
Masa: L
1,350 Lekë
Masat Femije: 134/ 9 Vjec
700 Lekë
Masa: XXL, XXL-3XL
1,200 Lekë
Masat Femije: 164/ 14 Vjec