SuperDyqani

Infomacion
069 62 55 00 00
Adresa e Dërgimit
rruga pavaresia
Durres, 2008
Shqipëri

SuperDyqani ju ofron produkte te kategorive te ndryshme ,

Kthimet dhe Nderrimet Brenda 5 Diteve, per cdo produkt te kthyer apo nderruar ju paguani koston e transportit qe eshte 300leke.

Per Me Shume Info Na Kontaktoni

porosia me erdhi. shume e kenaqur me cfare kishte brenda ne pako :)
teper korrekt ne porosi dhe amballazh.
super. porosia me e sakte qe kam marre deri me sot online
i merito 5 yje. per cdo gje, komunikim, amballazhim ,shpejtesi korrektesi
Komento dhe Vlerëso