GlobalTech.al

Infomacion
GlobalTech.al
2
<p>Riparimi i pajisjeve elektronike dhe infomatike. Krijimi dhe instalimi i programeve software, krijimi dhe instalimi i pajisjeve elektronike hardware, instalime elektrike, kondicionimi. Instalime dhe shitje te sistemeve te sigurise, ruajtje objektesh me sisteme elektronike, marketing dhe kerkim tregu, kancelari, tonera.</p>
Rruga Autostrada Egnatia
Durres
AL
AL-DR
2001
+355696066060
Adresa e Dërgimit
Rruga Autostrada Egnatia
Durres, Rrethi i Durrësit 2001
Albania

Riparimi i pajisjeve elektronike dhe infomatike. Krijimi dhe instalimi i programeve software, krijimi dhe instalimi i pajisjeve elektronike hardware, instalime elektrike, kondicionimi. Instalime dhe shitje te sistemeve te sigurise, ruajtje objektesh me sisteme elektronike, marketing dhe kerkim tregu, kancelari, tonera.