Info

Cfare eshte superdyqani

Superdyqani eshte nje platform e ngjashme me ebay.com apo aliexpress.com

Platforma e pare dhe e vetme ne shqiperi ku shume shites shesin produktet e tyre ne nje dyqan te vetem.

Superdyqani eshte nje qender tregtare online ku perfshin shume shites

Superdyqani lejon shitesit qe te regjistrohen dhe te shtojne produktet e tyre.

Shitesit ne me pak se 5 minuta kane dyqanin e tyre online

Superdyqani I siguron bleresit shume zgjedhje , me shume shites me shume produkte me shume zgjedhje,


Si Funksionon per shitesit

Ju zgjidhni nje plan te pershtatshem per ju dhe perfundoni regjistrimin

Pasi shitesi regjistrohet pret miratimin e nga Administratori I Superdyqanit

Admini mund të kërkojë prova të verifikimit nga shitësit gjatë regjistrimit të tyre në dyqan

a) Fotokopje karte Identiteti

b) Fotokopje Pashaporte

Per te pershpejtuar e aktivizimit te llogarise suaj ne superdyqani.com ju lutemi na dergoni nje kopje te dokumentave te lartpermendura ne adikica91@gmail.com

Ne momentin qe Administratori ju verifikon ai aktivizon llogarine tuaj

Pas aktivizimit te llogarise ju merrni nje email ku thuhet se llogaria juaj u aktivizua

Ne email ju vjen password qe do ta perdorni per tu lidhur me dyqanin

Nga ky cast ju jeni nje shites I Superdyqani.com

Shitësi do të marrë një url publike të dyqanit të krijuar, i cili mund të përdoret për të shfaqur produktet nga shitësi. Shembull: https://superdyqani.com/Emri-i-Dyqanit-Tuaj

E gjithe procedura zgjat afersiht 5 Minuta.

Çfare perfiton shitesi

Shitesi ka nje treg tashme te ndertuar

Bleres te mundshem nga cdo cep i shqiperise

Rritje te ardhurash ne buxhet

Transporti i produkteve gati , Superdyqani ka menduar per kte

Suport ne pengesat qe mund te keni

Logo falas Nga ne per dyqanin tuaj

dhe shume e shume te tjera....

Sa me kushton kjo mua si shites

Superdyqani ka krijuar disa plane per shitesit e tij

Plani Fillestar: Ju paguani vetem komision per produktet qe shisni

Plani Gold: Ju paguani nje pagese fikse vjetore dhe komision me te ulet

Per me shume vizitoni: https://superdyqani.com/companies-vendorplans/

Pse te shes online

Shitjet online vetem ne vitet e fundit jane rritur ne 10 fish

Shitjet online pritet te rriten dhe me nje 20 fish tjeter brenda pak viteve

Fillo qe sot shitjen online dhe krijo emrin tend ne boten e shitjeve online

Fito nje numer te madh bleresish duke qene sa me korrekt me bleresit.


Per Cdo paqartesi mos hezitoni te na kontaktoni

Email:adikica91@gmail.com

Cel:069 6255868