• Usb & Memory Cards 4%
 • Kompjuter & Laptope 4%
 • Networking Communication 5%
 • Smartphone & Tablet 5%
 • Printer & Scanner 5%
 • Monitore 5%
 • Elektronike 5%
 • Pajisje shtepiake 7%
 • Hard Disqe 9%
 • Bukuri 9%
 • Kamera 9%
 • Canta & Portofola 10%
 • Auto Akessore 10%
 • Gaming 10%
 • Pajisje për kafshë 10%
 • Lodra 10%
 • Mobilje 10%
 • Libra 11%
 • Parfume 11%
 • Dhurata 11%
 • Kepuce & Atlete 10%
 • Veshje Femijesh 11%
 • Veshje Kombetare 11%
 • Health & Nutritions 11%
 • Filma dhe Muzike 9%
 • Aksesore Kamerash 10%
 • Sport & Shendet 11%
 • Aksesore Fashion 10%
 • Shtëpi dhe Kuzhinë 10%
 • Veshembathje 11%
 • Dekore 13%
 • Sherbime & Garanci 15%
 • Aksesore Kompjuteri & hardware 10%
 • Aksesore Smartphone 12%
 • Ora 15%
 • Diamante 20%