INTEX Slim Corona RB USB IT-1017B

10.00
In stock
+
  • Masat Europjane


Features:
Corona is a Stylish Gaming Keyboard with convenient and dedicated gaming keys that allow you for a convenient gaming access. Made with Laser key printing, mute touch key, and water proof protection design with 106 standard keys. Available with USB & PS2 interface. True plug and play.
Specifications:

Model : IT-1017B
Interface : PS2 / USB
Total travel (mm) : 3.8+/-0.5mm
Travel to peak (mm) : 1.5+0.5mm
Peak force (g) : 55+7gm
Switch life : 10million life cycles
Weight (kg) : 375g
Dimension (mm) : 465x175x30mm
Supply voltage and current : +5V DC +/- 5% @ 100MA
Operating Temp : 0 + 55 C
Storage temp : -20+65 C
Operating System : Win7/Win98/ME/NT/2000/XP or above
Language support : English, English Arabic, Arabic French
Available Color : Red Black, Red Grey, Black

No posts found

Write a review

At the same price!

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.