Hard Disk Kompjuteri 1TB (1000GB)

25.00
In stock
+
  • Masat Europjane

Hard Disk Kompjuteri 1TB

Sata 64MB Cache

Rpm:7200

Marka WD

Top

Gjendja:
Produkt i Përdorur

Informacione Shtesë

Dergesa:
Shqiperi
Garanci:
Po
Marka:
Western Digital
Origjinaliteti:
Origjinal

No posts found

Write a review
Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.