NVIDIA Quadro K2200 - Grafik Kartë - Quadro K2200 - 4 GB

List price: 140.00
120.00
You save: 20.00 (14%)
Save 14%
In stock
+
  • Masat Europjane

Kartë Grafike e përdorur 


CUDA Cores640
GPU Memory4 GB GDDR5
Memory Interface128-bit
Memory Bandwidth80 GB/s
Graphics APIsShader Model 5.0, OpenGL 4.4, DirectX 11
Compute APIsCUDA, DirectCompute, OpenCL
System InterfacePCI Express 2.0 x16
Display ConnectorsDVI-I DL + DP 1.2 + DP 1.2
Maximum DP 1.2 Resolution3840 x 2160 (direct connect)
Number of Displays Supported3 (direct connect), 4 DP 1.2 multi-streaming

No posts found

Write a review
[ Porosia Vjen Tek Ju Brenda 3 Ditëve]

At the same price!

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.