Bllok Ushqimi per njesi desktop

20.99
5 Ditë
Disponueshëm
+

Fuqia:500Wat

Fuqia maksimale :600 Wat

Marka: INTEX

Hyrja: 220Volt

20+4 Pin

2x sata 

5x Hdd

1xFdd

2xFan


Specifikime

Dergesa:
Shqiperi

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Komento dhe Vlerëso

Të Ngjashëm