Oferte Speciale

Mikrotik Qrt 2 2.4 Ghz Wireless

7,202 Lekë
5 Ditë
Çmimi: 600 Pikë
Shpërblim: 18 Pikë
2 Copë
+

Specifikimet


Kodi i produktit RBQRTG-2SHPnD
Arkitekturë MIPSBE
CPU AR9342
Numri thelbësor i CPU 1
Frekuenca nominale e CPU 600 MHz
Përmasat 309x230x50mm
Niveli i licencës 4
RuterOS i sistemit operativ
Madhësia e RAM 64 MB
Madhësia e ruajtjes 16 MB
Lloji i ruajtjes FLASH
Temperatura e testuar e ambientit -40 ° C deri 70 ° C
Cmimi i sugjeruar 149,00 $

PoE në PoE Pasive
PoE në tension Tensioni 13-30 V
Numri i inputeve DC 1 (PoE-IN)
Konsumi maksimal i energjisë 11 W

Wireless 2.4 GHz Shkalla e të dhënave Max 300 Mbit / s
Numri i zinxhirëve pa tel 2.4 GHz 2
Standardet pa tel 2.4 GHz 802.11b / g / n
Antena fiton dBi për 2.4 GHz 17
Chipi pa tel 2.4 GHz model AR9342
Wireless 2.4 GHz brez Wi-Fi 4
Ethernet
10/100/1000 portet Ethernet 1

Monitorues i temperaturës së PCB Po
Monitorimi i Tensionit Po
Vërtetim dhe Miratime
Certifikimi CE / RED, FCC, IC, EAC, ROHS
Specifikimet pa tela
Transmetimi 2.4 GHz (dBm) Merr ndjeshmëri
1MBit / s 34 -100
11MBit / s 34 -94
6MBit / s 35 -96
54MBit / s 31 -80
MCS0 35 -96
MCS7 30 -75

Informacione Shtesë

Dergesa:
Shqiperi
Gjendja:
Produkt i Përdorur
Marka:
Mikrotik

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Komento dhe Vlerëso
  • Paguaj Korrierin
  • Visa dhe MasterCard
  • Transferte bankare
  • Paypal

Blerje online te Sigurta

Çdo blerje e Juaja është e Siguruar 100% Deri ne Vlerën 100 Euro

Kthime & Nderrime Brenda 5 Diteve

Të Ngjashëm