7,500 Lekë
5 Ditë
Çmimi: 600 Pikë
Shpërblim: 24 Pikë
119 Copë
+

Usb Dhe Xhinsa

Specifikoni opsionet
1 x 7,500 Lekë 5,358 Lekë
+
Hapësira: 16 Gb
1 x 1,250 Lekë 893 Lekë

Bli dy produkte dhe perfito zbritje

Çmimi total i listës 8,750 Lekë
Çmimi për të gjithë 6,250 Lekë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Komento dhe Vlerëso


  • Brenda Qytetit - 100 - 200 Leke Lekë
  • Jashte Qytetit - Nga 300-400 Lekë
  • Shqiperi  > Kosove  3 - 4 Euro
  • Kosove   >  Shqiperi 3 - 4 Euro

  • Paguaj Korrierin
  • Visa dhe MasterCard
  • Transferte bankare
  • Paypal

Garanci Ne produkte

Historik Blerjesh

Kthime Dhe Nderrime

Menyra te ndryshme pagese

Cmimet me te mira ne treg

Blerje online te Sigurta

Çdo blerje e Juaja është e Siguruar 100% Deri ne Vlerën 100 Euro

Të Ngjashëm

4,500 Lekë
4,375 Lekë