Transporti (Posta)

Kostoja dhe koha e dorëzimit të porosisë tuaj ju shfaqet ne perfundim te porosise (ne Arke).
Vlerësimi kryhet sipas peshës së produkteve dhe destinacionit të tyre.
Ne dorëzojmë porosi kudo në Shqiperi Dhe Kosove. dhe ne 230 vende në të gjithë botën.

Metodat e transportit

Korrieri dorëzon porosinë tuaj në pragun e shtepise tuaj..
Ju gjithashtu mund të merrni porosinë tuaj në Dyqanin Fizik  ose ne Nje Nga pikat e Shperndarjes(Brenda 3 Diteve).


Vini Re: Nese Ju Bleni Nje Produkt Me Transport Falas Dhe Vendosni Ta Ktheni Apo Nderroni Ate Ju Paguani Posten

( Vlera e Transportit Ju Hiqet Nga Rimbursimi )Ju Rimbursoheni : Vlera e Produktit Minus  Koston e Transportit.

Shembull ju Bleni Nje Produkt qe kushton 2500 Leke Dhe Vendosni Ta Ktheni Ate Ju Rimbursoheni 2500 Leke - 300 Leke = 2200 Leke.

Pagesat

Paguajeni korrierin gjatë dorëzimit.
Paguaj me kartë Visa , Master Visa ose PayPal.
Printoni dhe paguani faturën ne banke, pastaj dërgoni kopjen e skanuar të fatures të pagesës ne pagesa@superdyqani.com.
Pagesa përmes telefonit celular

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë botën, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Mars, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë në Mbështetjen e Klientit do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.

Lexo Me Shumë