Transporti

delivery_calc.jpg
Kostoja dhe koha e dorëzimit të porosisë tuaj vlerësohen në momentin e blerjes të një produkti.
delivery_calc_w.jpg
Vlerësimi bëhet bazuar në peshën e produktit dhe destinacioni i produktit.
delivery_ship.jpg
Ne dorëzojmë porosi kudo në shqipëri, Kosovë dhe Maqedonia e Veriut.
delivery_car.jpg

Nëse totali i porosisë tuaj arrin në

10.000Lekë ose më shumë,

ne do ta dorëzojmë porosinë tuaj në cilindo vend në shqipëri, Kosovë dhe Maqedonia e Veriut.

FALAS

Metodat e Dërgimit

delivery_person.jpg
Një korrier mund të dorëzoje porosinë tuaj direkt në shtëpinë tuaj.
delivery_own.jpg
Ju gjithashtu mund të merrni porosinë tuaj direkt te shitësi ( Dyqan, Magazinë, Qender Trregtare).

Pagesa

payment_person.jpg
Paguajeni korrierin gjatë dorëzimit të produktit.
payment_ccard.jpg
Paguani me kart Krediti.
payment_sbrf.jpg
Printoni dhe paguani faturën, pastaj dërgoni kopjen e skanuar të dokumentit të pagesës të marrë në. administrata@superdyqani.com.
payment_bill.jpg
Paguaj me PayPal.
payment_mobile.jpg
Së Shpejti.