Kurse Para—Paguaj Me Pike

Kur Ju blini Produkte në dyqanin tonë, ju fitoni pikë shpërblimi.

Ju mund ti përdorni ato në çdo kohë—ne mendojmë se pikët e fituara nuk duhet të skadojnë, siç ndodh në disa dyqane të tjera.

Kontrolloni sa pikë keni

Përdorni pikët e fituara


Kur te jeni në faqen e arkëtimit, shkruani shumën e pikave që dëshironi të Shpenzoni në anen e djathtë. Shuma e mbetur per tu paguar do të rillogaritet automatikisht.

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.

Lexo Me Shumë