counter create hit
Luaj Dhe Fito

 Veshje Aksesore,Elektronike,Orendi Shtepi Etj

Bluze per femra Pambuk
Zbritje 33%
3,600 Lekë 2,400 Lekë
Bluze per femra me krahe te gjate
Zbritje 50%
4,800 Lekë 2,400 Lekë
Bodysuit Këmishe Për Femra, Me Jakë,  Ngjyrë E Zezë
Zbritje 40%
6,001 Lekë 3,601 Lekë
Hoodie me fijet e qëndisura
Zbritje 25%
4,801 Lekë 3,600 Lekë
Bluze per vajza
Zbritje 43%
3,600 Lekë 2,040 Lekë
Bluzë e hollë e thurur në një stil të gjatë per femra
Zbritje 65%
12,004 Lekë 4,202 Lekë
Bluze me një jakë të qëndrueshme
Zbritje 42%
7,202 Lekë 4,200 Lekë
Kemishe per femra shumengjyreshe
Zbritje 40%
6,001 Lekë 3,600 Lekë
Bluze pa krahe
Zbritje 45%
6,603 Lekë 3,600 Lekë
Bluzë me mëngë të gjata
Zbritje 64%
10,803 Lekë 3,840 Lekë
Kemishe e gjate per femra
Zbritje 40%
6,001 Lekë 3,600 Lekë
Bluze Per femra me zinxhir
Zbritje 60%
12,004 Lekë 4,801 Lekë
Bluze  verore per femra
Zbritje 45%
4,801 Lekë 2,641 Lekë
Bluze me krahe te gjata per femra
Zbritje 25%
2,400 Lekë 1,801 Lekë
Bluze per Femra Transparente
Zbritje 50%
7,202 Lekë 3,601 Lekë
Bluza me Zinxhire per femra
Zbritje 57%
8,402 Lekë 3,600 Lekë
Bluze per femra me menge te gjata
Zbritje 30%
4,801 Lekë 3,361 Lekë
Bluze me vija per femra
Zbritje 40%
3,600 Lekë 2,160 Lekë
​Bluze me lule të​ qendusura
Zbritje 50%
6,001 Lekë 3,000 Lekë
Bluze per femra marka S.Oliver
Zbritje 23%
3,120 Lekë 2,400 Lekë
Bluze pa krahe ngjyre limoni
Zbritje 50%
8,402 Lekë 4,200 Lekë
Kemishe per Femra
Zbritje 38%
4,801 Lekë 3,000 Lekë
Kemishe per femra
Zbritje 47%
4,801 Lekë 2,521 Lekë
Bluze per femra pa krahe
Zbritje 25%
4,801 Lekë 3,600 Lekë