Qe te behesh Shites Ne SuperDyqani Ju Dhet te jeni Nje Shites ose te keni nje Dyqan

(Kjo Platforme nuk eshte per dike qe ka te shese nje produkt qe nuk i duhet - Kjo platforme eshte vetem per shites )


Qe te jeni Pjese e SuperDyqani.Com Rregullat Kryesore jane:

Ju Duhet te Pranoni Kthime Dhe Nderrime

Ju Bini dakort Qe te Lini Peng "Nje Shume te Ngrire" Ne SuperDyqani.com Shume prej 100 euro Per Dyqane te Vogla

(Shume e Cila Perdoret per te Rimbursuar Klientin ne raste Abuzive nga ana juaj 'kjo Shume ju Kthehet ne momentin qe ju vendosni te mos jeni me pjese e SuperDyqani.com" )Perfitimet nga ana juaj Si Shites:

Superdyqani ju ofron nje treg Kombetar dhe Nderkombetar

Ne vetem pak Minuta Ju jeni pjese e superdyqanit ku do shfaqen produktet tuaja

Ne vetem 3 klikime ju Keni Dyqanin Tuaj personal Online (24 ore Ne Dite Hapur)

Ju Nuk Keni Pse Shpenzoni Asnje Qindarke per te pasur Nje Dyqan Online

Ju Nuk Keni Pse paguani para Shtese Qe produktet tuaja te Shikohen Nga Cdo cep i Shqiperise kosoves Dhe Mbare Botes.

Ju Mund te personalizoni Menyren Tuaj te Transportit ne 1 klikim


Ju paguani vetem Kur Shisni (Superdyqani Perfiton 10-15% ne cdo shitje qe ju beni "Shembull:Nese Ju Shisni Nje Produkt Qe e ka Vleren 10 euro "1 euro e perfiton SuperDyqani"  )

Ju Nuk Keni Pagesa si: Domain Name:Server,Host,Mirembajtje,Rregullime,Mbrojtje,Rreklame (Te Gjitha keto pagesa I merr Persiper SuperDyqani)


Pa Kosto te Fshehura , Pa Dhimbje Koke, Pa Stres (Paguaj Vetem Kur Fiton)


Qe te Jeni Nje Shites I suksesshem Gjithcka Ju Duhet eshte : ,Nje aparat fotografik ose "Celulari Juaj" , Nje Kompjuter ose Laptop. Produkte "Artikuj" , Ndershmeri dhe Korrektesi."Ju Mund te Shisni Produkte "Imitime, Te Perdorura,  Te Riparuara Dhe Me Difekt" Por Duhet ta specifikoni Qe produkti Juaj Eshte imitim ,Origjinal , i Riparuar ,i Perdorur apo Produkt me Difekt.

Kujdes: Ju Nuk Mund te Shisni Nje Produkt Jo Origjinal Per Produkt Origjinal apo nje Produkt te Riparuar per Produkt te Ri.

Nese kategoria e produkteve qe ju keni mungon , na tregoni dhe ne i shtojme ato.  Lejohet shitja e cdo produkti apo artikulli qe nuk eshte e ndaluar me ligj ne Republiken e Shqiperise

Kliko Ne Linkun ne Vazhdim Per te Aplikuar Si Shites   Apliko per Llogari ShitesiKeni Akoma Paqartesi !?

Na Kontaktoni: 0697677778