Pse Kuponi Dhurate eshte nje ide e mire

Sa shpesh e gjeni veten duke pyetur se çfarë dhurate duhet të blini për dikë?
Zgjedhja e dhuratave për miqtë është më e lehtë sepse i dini deshirat dhe preferencat e tyre.
Po në lidhje me njerëzit që ju i njihni më pak ?
Askush Nuk dëshiron që dhurata e tyre të perfundoje e mbuluar me pluhur apo në dollap dhe të hidhet gjatë pastrimit ose ti jepet si dhuratë dikujt tjetër.
Dhuratat jo vetëm që tregojne kujdesje, por i bejne njerezit ta kujtojne personin që e dha.
Jepuni miqve tuaj një kupon dhurate të dyqanit tonë, dhe mund të jeni të sigurt se ata do të zgjedhin një dhuratë sipas dëshirës së tyre dhe do ta dinë se ju interesoni!
Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë botën, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Mars, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë në Mbështetjen e Klientit do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.

Lexo Me Shumë