Qe te besh nje blerje  ne kte dyqan online ehte fare e thjeshte.


1 Duhet te jesh mbi 18 vjec qe te vendosesh nje porosi

2 gjej produktin qe deshiron

3 shtoje ate produkt ne shporte

4 perfundo porosine

5 porosia eshte ne deren e shtepise tende brenda 48 oreve dhe maksimumi 3 dite.