Siguria Per Bleresin

secure.jpg?1561888068568Superdyqani Rimburson Cdo Blerje Tuajen Deri Ne Shumen 10.000 leke te reja.

Sigurimi deri ne 10.000 leke te reja behet nga polica e sigurimit qe i kerkohet cdo shitesi te leje si garanci ne llogarine tone perpara se dyqani i tij te filloje shitjet ne SuperDyqani.


Nese Ju beni Nje Blerje ne Superdyqani.com Blerja Juaj Eshte e Siguruar nga SuperDyqani.

PerPara se Ju te kerkoni nje rimbursim te produktit te blere Ju duhet me pare kontaktoni shitesin dhe nese mes jush dhe shitesit nuk ka nje marrveshje atehere na kontakoni ne "SuperDyqani"


Ju Rimbursoheni Nga Superdyqani ne rast se Shitesi refuzon te ju rimbursoje apo te nderroje produktin e blere nga ju.

SuperDyqani Ju Rimburson Kur..

1.Ju keni blere nje produkt ne superdyqani dhe produkti qe ju keni marre nuk eshte i ngjashem me produktin e blere ne SuperDyqani.

2. Ju rimbursoheni kur produkti i ardhur tek ju eshte i demtuar apo jo funksional.

3.Ju Rimbursoheni kur shitesi refuzon te nderroje produktin kur masa e produktit nuk eshte e sakte.Ju Nuk Rimbursoheni Nga Superdyqani ne rastet kur ju e keni perdorur produktin .

Ju Nuk Rimbursoheni Nga SuperDyqani per produkte qe jane ne zbritje apo ne oferte.

Ju Nuk Rimbursoheni Nga SuperDyqani per Produkte ku shitesi e ka qartesuar se produkti ka X difekt.

Ju Nuk Rimbursoheni nga superdyqani sepse produkti qe keni marre nuk ju pelqen per nje arsye apo nje tjeter.

Ju Nuk Rimbursoheni kur ju refuzoni te paguani posten e kthimit.
Parase Ju te kerkoni rimbursim me pare kontaktoni shitesin qe ju ka derguar produktin dhe nese shitesi refuzon te ju rimbursoje, ju duhet te kontaktoni menjehere Superdyqani duke perdorur menyrat tone te kontaktit, duke na derguar nje email, duke na telefonuar ne numrin tone te kontaktit, apo duke vizituar zyren tone ne Durres.