2,000 Lekë
Trasta
In Stock
+
Zbritjet tona në sasi:
Sasi 10+ 20+
Çmimi 1,800 Lekë 1,500 Lekë

Trasta artizanale te punuara me material nga thaset e kafese.

shume te bukura , te vecanta dhe unike ne llojin e tyre.

nga brenda me cope te dyte


Set 3 trastash ne madhesi 

Trasta me e madhe 40-42 cm

Trasta mesatare 32-36 cm

Trasta e vogel 25-34 cm


Ne porosi Ju vijne 3 Canta dhe 3 Corape

Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Jo Kthime & Jo Ndërrime

No reviews found

Produkte Të Rastit

1,600 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 158/ 13 Vjec, 176/ 15-16 Vjec, 180/ 17 Vjec, 19 Vjec
2,000 Lekë
Masa: XL
2,500 Lekë
Masa: M, L
900 Lekë
Masa: M, M-L
3,500 Lekë
Masa: S