Garancia

Garancia Per Bleresin

Ju e Paguani Produktin e porositur ne momentin qe e merrni ate ne doren tuaj.


"Superdyqani ka ne plan te ofroje mundesine pageses online Pagesa Online Do Funksionoje ne kete menyre Pagesa juaj vjen me pare tek SuperDyqani , SuperDyqani e mban te ngrire kte pagese deri ne momentin qe bleresi konfirmon marrjen e porosise dhe vetem pas konfirmimit SuperDyqani I Liron Leket Shitesit."


Produktet Elektronike Ne pergjithesi kane garanci

Lexoni Me Kujdes garancine qe nje shites ofron per produktin e tij, dhe ruajeni faturen deri diten qe Produktit te blere i perfundon garancia